We bedenken verrassende marketing acties

We bedenken verrassende marketingacties voor merkbuilding en merkbeleving. We brengen een miljoenenpubliek in beweging door inventief te zijn en verrassende acties te bedenken!

In opdracht van C.I.V. Superunie| Magazine Boodschappen realiseert Feston Media, al meer dan negen jaar, maandelijks de consumentenacties (Lezersaanbiedingen en PrijsPuzzels). Boodschappen is een van de grootste consumententitels in Nederland en bereikt maandelijks 4,6 miljoen consumenten.

De vertaalslag wat consumenten interesseert en in beweging brengt zetten we ook in bij City-marketing opdrachten en opdrachten voor kleinschalige events.

Zo hebben we een bestaande kerstboom, midden op een plein in een binnenstad, voor twee dagen omgetoverd tot Wensboom en daar een hele marketingcampagne omheen gebouwd. Zo konden alle bezoekers van de binnenstad een wens voor een dierbaar familielid of vriend of kennis achterlaten in de boom. De lokale middenstand werd erbij betrokken en samen regelden we dat tien wensen in vervulling konden gaan. Dit hartverwarmend gebaar in de koude decemberfeestmaand, zorgde voor een enorme betrokkenheid van inwoners en ondernemers en vele warme reacties op social media.

foto Boodschappen