Nieuwe look voor Bedrijvenpark Wijnbergen

Geplaatst op: 15-06-2020

Tegelijkertijd met de bekendmaking van de naamsverandering van Stichting Beheerfonds Bedrijventerrein Wijnbergen (SBBW) naar Parkmanagement Wijnbergen, is op maandag 15 juni 2020, door wethouder economische zaken Maureen Sluiter in het bijzijn van het parkmanagementbestuur, ondernemers, pers en belangstellenden, het nieuwe logo onthuld.

 

De bekendmaking van het nieuwe beeldmerk vond plaats bij de ingang van het bedrijvenpark bij de Europaweg, waar het drie meter hoge welkomstbord feestelijk werd onthuld. Het moderne nieuwe beeldmerk vervangt het oude SBBW beeldmerk. De restyling en opzet van alle communicatiemiddelen is gerealiseerd door Feston Media. 

 

Ronald van der Kemp, voorzitter parkmanagement Wijnbergen: “We zijn erg content met deze nieuwe look. We beschikten over een wat verouderde huisstijl wat niet meer voldeed aan de moderne tijd en de activiteiten en ontwikkelingen waar we ons op bedrijvenpark Wijnbergen mee bezig houden. Op ons bedrijvenpark zijn meer dan 200 dynamische bedrijven gevestigd; van grote vooraanstaande internationale bedrijven tot kleine jonge innovatieve bedrijven.
Als bestuur dragen we zorg voor de belangen van de gevestigde bedrijven en stimuleren we initiatieven op het gebied van energieneutraliteit, collectieve samenwerking, toekomstbestendig en kostenbesparend ondernemen. Een van de nieuwste ontwikkelingen is dat ons bedrijvenpark een de drie deelnemende bedrijventerreinen in de Achterhoek is voor het Pilotproject ‘Circulair en toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek’ van SIKA (Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek). We zijn en blijven continu in beweging.

Het nieuwe beeldmerk, waarin het ‘groene’ karakter van ons bedrijvenpark en de vorm van een wereldbol in te herkennen is, sluit daardoor meer aan bij de dynamiek en diversiteit van ondernemingen op ons bedrijvenpark.

Wat wij hier in Doetinchem doen is best uniek te noemen” aldus Van der Kemp. “Voor Nederlandse begrippen zijn wij hier, ten opzichte van andere gemeenten, een voorloper voor wat betreft de goede samenwerking tussen de bedrijven, de gemeente en de parkmanagementorganisaties. Daar mogen we hier trots op zijn”.

 

Wethouder Economische Zaken Maureen Sluiter: “Het is goed om te zien dat bedrijvenpark Wijnbergen zichzelf zo op de kaart zet. Het is van belang om in beweging te blijven. De kracht van de Doetinchemse economie is de stabiliteit en de diversiteit aan bedrijvigheid in onze gemeente. En de kracht het goede vast te houden en te blijven anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. En dit zien we ook hier op Wijnbergen. Deze bedrijven zijn, naast bescheiden, veelal small giants; groots op allerlei manieren. Ook in vernieuwing en vooruitstrevendheid; kijk bijvoorbeeld naar de deelname aan de pilot circulair en toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek. Een modern groen logo juist op dit moment past hier uitstekend bij. ”

 

Foto: v.l.n.r Ronald van der Kemp, voorzitter Parkmanagement Wijnbergen en Maureen Sluiter, wethouder economische zaken gemeente Doetinchem, bij het onthulde welkomstbord bij ingang Woonboulevard, één van de drie ingangen van bedrijvenpark Wijnbergen.

foto Persbericht Nieuwe look voor Bedrijvenpark Wijnbergen