Inspiratie voor gasten Landal Stroombroek

Geplaatst op: 01-03-2020

Gasten van Landal Stroombroek kunnen zich uitgebreid laten inspireren en informeren over wat er in de Doetinchemse binnenstad en gemeente Doetinchem het hele jaar door te doen en te beleven is. In samenwerking met Landal Stroombroek en VVV Doetinchem heeft Lekker. Doetinchem hiervoor een representatieve Lekker. Doetinchem inspiratiewand gerealiseerd. De inspiratiewand is uitgevoerd in de herkenbare Lekker. Doetinchem stijl. De realisatie is verzorgd door Jolande van der Kemp van Feston Media.

 

Folders en sfeerbeelden

Naast de Nederlandstalige- en Duitstalige ‘Welkom in Lekker. Doetinchem’ gidsen, vinden de gasten inspiratiefolders van de culturele hotspots, de horecalocaties en recreatieve aanbieders uit Doetinchem of gevestigd in gemeente Doetinchem. Middels een beeldscherm worden de bezoekers verrast met beelden van actuele evenementen en een sfeerimpressie van de binnenstad.

 

Meer dan 215.000 gastovernachtingen

Landal Stroombroek heeft op jaarbasis ca. 215.000 gastovernachtingen voor een meerdaags verblijf op het vakantiepark. Het aantal dagrecreanten dat de locatie trekt voor een dagje wellness, de horeca of andere recreatieve faciliteiten wordt geschat op 100.000.  
Hugo Schaank, marketingmanager van Landal Stroombroek: “We zijn erg content met deze attractieve aanvulling vanuit Lekker. Doetinchem.  We beschikten al over een folderwand van Montferland. Met de toevoeging van deze Lekker. Doetinchem inspiratiewand kunnen onze gasten zich volop oriënteren voor leuke ideeën en uitjes om te ondernemen in de hele regio tijdens hun verblijf.”

 

Wethouder Ingrid Lambregts: “Doetinchem is een gastvrije stad en wil iedere bezoeker van de Achterhoek van harte verwelkomen en laten kennismaken met onze gezellige horeca, de vele evenementen, leuke winkels en culturele hotspots die we rijk zijn in Doetinchem. De afgelopen jaren hebben we met Lekker. Doetinchem laten zien wie we zijn. Met deze Lekker. Doetinchemwand is het mogelijk om alle folders en flyers met informatie over Doetinchem en haar activiteiten bij elkaar aan te bieden en kan elke gast zijn gewenste informatie vinden.”

 

Samenwerking

Marketing Lekker. Doetinchem timmert sinds anderhalf jaar aan de weg om de binnenstad van Doetinchem extra op de kaart te zetten. Hiervoor worden samenwerkingen aangegaan met aanbieders die gastvrijheid ook hoog in het vaandel hebben staan. Lekker. Doetinchem staat voor het DNA van de stad. Het vertelt, laat zien en ervaren wat Doetinchem zo bijzonder maakt.

 

 Foto: - v.l.n.r. Esther Ruesen, directeur VVV Doetinchem, Hugo Schaank, marketingmanager Landal Stroombroek en Ingrid Lambregts, wethouder gemeente Doetinchem bij de Lekker. Doetinchem inspiratiewand.

Fotograaf Jan van den Brink.

Foto LKKR WAND inspireert v4 ScaleWidthWzc1MF0